Nagy bűn a siker
Ki életében sokat hazudott,
nagyon nehéz meghalni annak,
benzinnel locsolt parázs, új lobot
vet, sejtjei újra fogannak,
mintha új élet lobbanna lángra,
hozzáadódna a régihez,
akár a lenyugvó nap sugára
nem hull alá, új időt szerez.
Az emberekkel szemben a siker
nagyon nagy bűn, makacs sebeket
okoz, mikor a harang félre ver,
nincs talán ember, aki nevet.
Ismét nem ő , más volt, ki alkotott,
hazudott, mégis felbátorodott.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-08 11:41:29
Utolsó módosítás ideje: 2013-08-23 11:44:39