Kapcsold ki !
unalom mászik az időben,
sok, egy halom unalom,
tenger sivatag, vagy sivatag tenger,
szerinted is azonos a két fogalom?
vagy ott a különbség és a végtelen
víz kellene mégis és egy zátonyon
megpihenni, míg a tízemeletes hullámok
nem temetnek bele a nagy semmibe
a közhelyek torkolatánál,
ha kapok egy szót, folytatom,
dobd lazán ide és valami majd lesz a végén,
ha unod, akkor kapcsold be a tévét,
keress egy pornó csatornát és ha már kívánod,
akkor szeretkezzünk, talán az is mindegy,
hogy a múltba merülünk vagy izzadunk
a jövőben, talán az is, hogy elveszünk
ebben a kavalkádban és mással gyúrunk,
nézd a képernyőt, csupa karcos a képünk,
kapcsold ki !
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-06 19:48:57
Utolsó módosítás ideje: 2013-07-06 19:48:57