egy reklámszöveget olvasgatva
unalmamban
görcsösen próbálok
gondolatokat kiköhögni
a papírra
"egy üres lap maga a szentség"
mondta mentorom egykor
"bármi születhet rajta"
talán tisztán kéne hagyni
nem beszennyezni az ürességgel
persze minden csak próbálkozás
mégis
micsoda különbség
tisztának maradni
üressé válni