Látszathoz igazodott... valóság (1.0)
rövidre zárta mámora
színvaksága szóba se került.
Mikor lecsúszott róla takarója
eszmélt, a hím
széltében-hosszában
duplaszéles. Maradt.
húzta a kutyát és a kapcsolatot
-------------------------
könnyein át figyelte
szélnek eresztett vágyait
-------------------------------
a kutya szerette!
a mozsárban meglelte
összetört álmait. Mielőtt
levegője elfogyott
- az ajtó alatti résen -
távozott
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-04 14:53:07
Utolsó módosítás ideje: 2013-07-04 14:53:07