Fent köröz
A fösvény mindig nélkülöz,
nekem semmi nem hiányzik,
hull az eső, mégsem ázik,
lesi a példát, fent köröz
a ragadozó sasmadár,
hogy idejében lecsapjon,
nehogy egyszer is mulasszon,
megtanulhatnám végre már,
a saját éberségemet,
amely a sikerhez vezet,
s örökké gyakorolni kell,
az se vegye soha észre,
aki örülne, hogy végre
versemben igazára lel!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-02 04:52:12
Utolsó módosítás ideje: 2013-07-02 04:52:12