szakaszjegy
….. hallgat benned a kiáltás
tövig rágott szavaid köpöd a semmibe
mint pitypang szirmai a szélben
megfoghatatlan….
arcom tartom
fröccsenő nyálad nyelvemen ízlelem
édes…
ártalmatlan vagyok….ha
látom, szemed másért ragyog
az éjben … puha kezed fogom
magamnak érted
almád, nyújtva húzod előlem.. és
Almád * romjai vagyok
bennem álmodod magad gyötörve másnak.
én benned?
szent ég!
lennék combod ölelő körében
haragot kioltó
suttogó sikolyod által
életre ítélt …
új kezdet,
édes terhed, mentene fel ..
magad szedve csokorba magad
kiteljesedve
kendőzetlen éned számára szolgád…
……….
*Almád, Zala vm., veszprémi egyhm.: egykori bencés apátság Szűz Mária tiszteletére. - 1117:
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-06-22 10:22:59
Utolsó módosítás ideje: 2013-06-22 10:22:59