Ópiummal könnyebb a magány
Ópiummal könnyebb a magány,
nem így tisztán méregtelenítve.
A megfázás az én ópiumom.
Az éjszakai izzadás.
Én a kutyám, és a halál.
Semmi se csak, nem csak a pénz,
nem csak a szerelem, nem csak az élet,
nem csak a halál, nem csak te, nem csak én,
nincsenek már tiszta dolgok.
A víz se csak víz, a bicikliküllő talán csak az,
az talán bicikliküllő csak csupán.
De lehet az madárcsapda is, ha abból készítesz kalitkát.
Egészségügyi versírás! Vigyázni kell mit ír le az ember,
erre rímel a nem mer. Vigyázni kel mit ír le az ember.
Mert a szó veszélyes fegyver, ezt énekli tudod az az énekes a regei band-el.
Vigyázni kell mi, ki lép ki a meghány mögül!
Ha démonokkal tábortűznél szalonna sül.
Mindegyik ex kedvesemet szeretem a mai napig!
Műsorra is tűzetem őket, az otthoni privát démon társulatommal.
Ezt az alapi kiképzést meg kell kapja minden valamire való.
Emlékszem a bátyámra mikor minden fala bedőlt,
ült a fotelban a toronyszobában, két három hónapig csak a tévét nézte,
meg a gázórát hallgatta ahogy nyikorog.
Majd mikor megunta, felállt és azt mondta.
Elmegyek Amerikába!!!
Színész szerettem volna lenni, de nem olyan családba születtem.
Kicsit vigasságtalannak tartottam, hogy bársony zakó és arany stukkók helyett,
Ipari takarító ként, fényező aknát takarítotok.
Nem csókolóznom sem kell, múzsa félékkel nagy pénzé!
Intézzétek már el nekem, hogy színész lehessek!
Nem igaz hogy, Magyarba csak a gonosznak meg a Dunának van befolyása!
Nem olyan okos a gyerek nem is olyan iskolázott,
De mit tehet ha ő is akar családot!
A fodrásztól kifelé jövet mondta ezt ez egyik fodrásznő, a másiknak,
ahogy én a biciklimet kilakatoltam, az egészet hallottam.
Össze néztünk, mikor befejeződött a mondat.
Nem beszéltünk de szerintem tudta, vers lesz ő is,
meg a mondat. Tolmácsolom én általa nektek.
Mit mondtak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-06-19 13:17:00
Utolsó módosítás ideje: 2013-06-19 13:17:00