Időzavar
Az, ami megvolt, mindig hiányzott,
ezért kerestem az igazságot,
ezért szomorú, ha nem találom,
nem csaphat be a sok makacs álom.
A hiányérzet hiánya nélkül
tudok csak élni, sohase békül
bennem, mert nincsen elégedettség
istenhit helyett oltári szentség.
Olykor ha megoldok egy problémát,
s ha nem lelek hozzá hosszú létrát,
magasra jutni megoldhatatlan,
tovább tart fogva, bezár a katlan.
Alapvetően az időzavar
rendezi életem, és felkavar,
ha úgy érzem, ráérek arra még;
egy hosszú élet sem lenne elég,
hogy mindenre fusson az időből,
szobrokat gyurmázhassak a kőből,
nincs is rá szükség, nem kereshetem,
életem értelmét csakis nekem
lesz kötelező majd megtalálni,
bűn azt valami istentől várni,
így válik alkotóvá a vétek,
magamról többet tudjak, mint értek!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-06-17 06:53:57
Utolsó módosítás ideje: 2013-06-17 06:53:57