Örök-ség
Valaki igérte
velünk lesz az idők
elemi végéig,
a megtántorodó
bolygóhatásokig,
rabszolgapiacon
és rádium-menedékhelyen is,
mikor lassú sérülés fonja a szíveket,
- nem csak múló pillanatokig.
Valaki igérte
pihenhetünk kőszál
árnyékában, fogva,
forgatva koponyát,
a lenni nem lenni
varratok szorítják
egymást a fegyenc mészgödrök alján,
vesztes harcosokét, szótól a tettig,
- nem csak múló pillanatokig.
Valaki igérte
megvéd a Földön,
az alternatívák
torlódását tiltja,
az úr űrbázisán
félmegoldásokban pazarlókat
szélsőségesen tiszta szövetségbe köti
- nem csak múló pillanatokig.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-06-10 18:01:05
Utolsó módosítás ideje: 2013-06-10 18:01:05