nincs részem
nyomatékosan hallgat benned a kiáltás
tövig rágott szavaid köpöd a semmibe
(nem mondha..d … hát …mindenk…)
mint pitypang szirmai a szélben
megfoghatatlan…. arcom tartom bele
fröccsenő nyálad nyelvemen ízlelem
édes… ártalmatlan vagyok, puha veled, ha látom, szemed másért ragyog
az éjben pedig tőlem nedvesed…
s almád, nyújtva húzod előlem.. és Almád romjai vagyok
bennem álmodod magad gyötörve másnak.
én benned? szent ég! lenne új kezdet,
édes terhed, mentene fel ..lenne életed
magad szedve csokorba magad kiteljesedve
kendőzetlen éned számára szolgád…
vagy combod ölelő körében hevesebb kitöréssel leplezni
haragot kioltó suttogó sikolyod utolsó lélekzetem….
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-06-08 10:46:22
Utolsó módosítás ideje: 2013-06-08 10:46:22