II. fokú készültségben
Ülünk itt a lábasház teraszán
előttünk az áradó Tiszán
lassan úszik el a Tesco-s dinnyehéj
Zacskók, pillehalmazok hullámzó hintaján
sarat üzen az ukrán pincemély
Nap süt, a hangulat emelkedett
Kutyám a lábnál
bár nem velem nevelkedett
szoba tiszta
Fák tövének tükrén a szúnyoglárva sereg
Magát szárnyasra issza
Lépcsőmnél csónak
lányok ültek benne
néha az embernek mintha jobban menne
Őzike sír fel, Aum-oznak a békák
Szép lassan elzsibbad a hátam
Készítek egy képet
hogy úszik a régvárt
ami már mindig
itt marad nálam
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-06-07 09:42:57
Utolsó módosítás ideje: 2013-06-07 09:42:57