harmad fokú sérülés
Játszi szélben ruha libben,
Varázslatos kendőtánc,
Telet űző Napsütésben,
Hosszú combú vadvirág.
Tavasz keblén nyár ölébe,
Szellő szárnyán érkezik,
Harmat cseppje rózsás mellén
Könnyeivel vétkezik.
Tűz perzselte éjszakákon
Száraz kóró kísérti,
Varjú örvend minden ágon
Vakszerelmét nem érti.
Szeme fénye, búzakékje,
Kacérkodva hívogat,
Hess! El innen! Mit nem képzelsz?
Jó barátként riogat.
Piszkos vágyak fűszerezte,
Sárba tiport együttlét,
Szilajságát láncra verve,
Tagadja meg szerelmét.
Virágszínpad – cirkuszporond,
Kétértelmű vígjáték,
Ámort játszó szegény, bolond,
Álomszerep – ajándék.
Őszbe hajlik elcsendesül,
A viruló természet,
Szerelmem elszenderül,
Álmom sorsa enyészet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-06-06 08:33:55
Utolsó módosítás ideje: 2013-06-06 08:33:55