Direkt elütések
Egy jó feladat, kellene rég.
Havi ötszázezerért, úgy hangozzon majd,
mint mikor a harminc y zenél.
Mélabus álmok egyedül többet ér.
Neki nincs ami nekem,
Forditva ugyanaz megint.
Kérjél pénzt tőle rá mert el árverézik.
Vagy le ültetik .
Az jár rosszul, akire a világ macskát teszik.
Vagy a direkt elütések.
Nem nyávog többet szegény
Nem dorombol nem kér ebédet.
A buták csúnyák szenvesjenek,
SZépek okosak bolgak legyenek.
Meg még azok akik szerencsések,
Visszament a mana ma volt a tv be.
Visszament szegény SZentendrére.
De a veje se tudott elmenni a temetésre,
Mert le lőtte a lányát ,aztán le feküdt melléje.
Meghúzta a ravaszt magával is végzett.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-06-04 15:44:48
Utolsó módosítás ideje: 2013-06-04 15:44:48