rilke összes
neonreklámok hideg fénye
elrejti a csillagokat
soha nem nézek már felfelé
papír-hajlékom romokban
a szem vonalában törött síremlékek
átlátszó kövek között virágok
sokasodnak sebeim
észrevétlen hazudok magamnak
arcom a kirakatüvegen
különösnek és bájosnak látszom
az ablakrácson napégette egyenetlen rozsda
az elrugaszkodás pillanatát keresem
de csak üres oldalakat találok
maradnom kell végül a földön
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-06-01 21:59:54
Utolsó módosítás ideje: 2013-06-01 21:59:54