búj, búj, zöld ágy...
érted (?)állva talál a hajnal
arcodhoz érek hangtalan zajjal
szememből másznak fertelmes nyüvek
hervadtra ürítve pörög az üveg
szirmán a virágnak táncol a vágy,
megvonja vállát, messze az ágy.
lehull a zálog, melltartó repül
sóvárgó tekintet melledre ül.
kéjvágy és mámor megáll az ész
úr vacsoráért nem nyúl a kéz.
veríték fürdő, szívdobogás,
megszentelt bűnért szól a fohász…
….
ajtómban george sand
álmomban
csenget egy kicsit…..
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-06-01 09:30:50
Utolsó módosítás ideje: 2013-06-01 11:07:22