Antitest
Fekete ruhát húzott, még mindig,
nem öltözhetett fehérbe.
Valójában sosem láttam ilyen feketének.
Vagy csak egyszer, amikor vitt a mentő.
De nem a fájdalomtól, hanem a szégyentől.
A feltett kérdés kitűzve, a cél mellé.
Mind a kettő téves, érthető,
mennyire érthetetlen.
Igazságtalanságra kereszteld át a napot.
Ezt a fényességesnek hazudott,
Fekete sötét csillagot.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-31 16:18:29
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-31 16:18:29