Az utolsó sikoly, az első sírás,
a fájdalom ártatlan
örököse vagyok; a gyermek.
Neveletlen...bennem.
Taigetosz
ködökbe burkolt
szikláin
lépdelek, rohanok.
Szabad a választás
esem vagy ugrok?
Le vele kiáltják,
a „fel” nőttek
és kételkedő,
tekintetüktől
fogpiszkálóvá silányodik
keresztem…