visszajátszás 3.0
rewind & play újra meg újra
összefüggéseket oldasz és kötsz
átforrasztod a hibás áramköröket
(a katódcsövekkel nincs mit kezdened)
elvétett irányokat retusálsz
pótolod jóvátehetetlen mulasztásaid
első ütéssel hárítasz megtorlatlan
és ma is szégyellt pofonokat
kézrátétellel gyógyítod a szándékkal
vagy óvatlanul ütött sebeket
hallgatásokat törsz és időben harapod el a nyelved
nehogy mérgezett szavakra nyíljon a szád
el nem csókolt csókokat csókolsz
szorgalmasan gyomlálsz s ha kell
kortyonként hordasz vizet a távoli kútról
hogy zöldüljenek végre ki sem kelt reményeid
irányítottan éled újra a kibogozottan is ködbe veszőt
rewind & play még utoljára
mielőtt újra jövőd jelenére ébredsz
és hanyag mozdulattal felvételre kapcsolsz
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-29 15:40:34
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-29 16:51:47