Leülhetek melléd?
- Fiú hallottam rólad! - nem kertelek... hazugságból szőtt háló alján
ücsörögsz... persze képletesen.
Nem képzelek semmit magamról- jót neked akarnék, ha hagynád.
Tudom nemrég kezdted
Mondják
haza hozzá-sietsz; titkoldod lehetetlen, hiszen tested térképén
megjelentek már az első jelek
Elképzelem, míly fájdalmasan ölelitek egymást te és az anyag
- Ugye megbocsátasz szavaimért mivel fantáziám nagy és szabad?
tudom apád három műszakban másokra vigyáz;
anyád nem figyelhet mindenre, pedig szeret!
Szegénykém, eszedbe se jut, hogy kötélen táncolsz
azt hiszed, ugye
bármikor leteheted?... pedig lelketlen-kedvesed a- v é g
maradék akaratod a - k e z d e t
- Fiacskám nézd, - ma mennyire derűs az ég!
_________________________________
prózavers
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-29 09:13:44
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-29 10:53:42