A semminél is kevesebb
Részegek taposta ösvény, girbegurba út
mentén,
hűs vizét kínáló roskatag kút
mélyén,
jéghideg homokban alvó törött korsó
benne,
lapul a semmi.
vagy a sorsa?
…hogy addig jár…
mint vízhordó lány,
vágytól égve fázó
arató éjjelek tegező – magázó
lopott perceinek eldobott gyümölcse
hirdeti mint
moziplakát; MAGÁNYBAN ! - sárgán rikító
címe
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-29 05:56:37
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-29 05:56:37