gyereknap
a fák ma tohonya felhőkarcolók
felnéznek rájuk a mutogatós bácsik
egy ágról papírsárkány arca lóg
a börtönviseltek elköpnek a rácsig
lepkékkel harcol egy tagbaszakadt tini
a szólista részeg a gospel pajzán
Gábriel csuklóján hűs Sabatini
nagyszülő térdepel az aszfaltrajzán
egy keszeg nő kígyóbőr táskát lenget
a harcsabajuszos épp rárabolt
lufiárus sóhaj és végre felenged
kiborult moslékostál a Hold
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-28 21:03:33
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-28 23:38:39