zsánerkép
este tíz kenyér sül a pékségben
azok a mentőautók hogyhogy nem értem jöttek
szerelmem rendszerint elismételteti a 104-et szakmai ártalomból
és mert beteg vagyok hogy az időmet vele pocsékolom igaz
ilyenkor kávéházban kellene lennem párizsban vagy legalább pesten
hogy elhiggyem nem élek hiába írok ma is egy rossz verset
vigaszul marad a budapest bár youtube-on
vízzel főzök megittad a borom
2013
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-27 09:07:34
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-27 09:07:34