magyar nemzet(t)
ez az ország egy lopott szekér a hamisítás hajtja
a legkegyetlenebb a valódi és mindig akad rá tanú
hogy szégyenkezzek
ez a legújabb divat szerint öltözött meztelenség
az erény magában hordja büntetését
a tisztaság fél lehetetlenség
csak hibák vannak
egyenes utak nincsenek ha beváltak beszüntetik
csak a középszerűség örök
egy hernyó mindig túléli a permetezést
2013
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-27 09:06:02
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-27 09:06:02