selyemhernyó
szelíd erőszakkal kiszívni az ifjú erő szagát
friss ropogós hullámon lovagolni
a rettentő pécsi utca bővelkedik kínálkozó (l)ehető
seggekben
az úri parfüm későbbre ütemezett halálgáz
törd össze a szemüvegedet hogy ne lásd
aki sajnálatból újat vesz
az izzadós selyemlepedőn ne panaszkodj
a kifizetődő nyelvtörőkre
hallgasd hogy sziréneznek a szűzoltók
messze
2013
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-27 09:04:39
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-27 09:04:39