fogaskerék
csak nyöszörögtél te is eleinte
mint a drótkötél rosszul felcsigázva
de a harmadik kör után jött hogy belement a
félretett pénzed a kurva pécsi házba
aztán a sört szidtad hogy olyan mint a pisa
és nem azért jöttél hogy befordult pasit láss
mondtad hogy rémálma de a reménye is
a már sínen levőnek a kisiklás
én arról meséltem hogy ki lakik alattam
közös barátunk és harmadjára lett nős
humorosnak szántam hogy pár dolgot eladtam
egy maradt mindenből csak a fedezékem kettős
a szemekből láttam most a segged lesz porondon
a barázdáid száma meg hogy kéne egy új orr
és hogy mit szerettem egy ilyen bolond nőn
a melled viszont oké csak félsz hogy kiújul
a végén dadogtad ki hogy kényszerből vagy távol
és hogy nem szereted már csak féled Istent
mert hiába ettetek sokáig egy tálból
a legpirosabbakba féreg is ment
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-26 19:30:36
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-26 23:37:37