Rap/two
Ki van a teremben ?
ki bújt kint
ki nem ment bent bele látja
Mi van a szememben ?
látod kint van a " Nezavarj" tábla
mieza Babilon ?
Mieza fáraó fúrt kőkalitkák
siklása az égből ?
Mi ez pavilon ?
Ami reng - és diktált torokat -
vermelget a jégről
Ki ez a Pappilon a falon ?
mi ez a sziget ahol leveleket eszik eza lárva ?
mieza papíron hatalom ?
Mi ez a borostyánban ősi bogár szárnya.
Nézek
amerre látok fészek
ki benne ül haza érhet
ha ha za vár
Lépek
a csontjaim mind épek
dobálom őket Népek
után
Lépek ...
- de capo al Fine
(elejétől a végéig)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-26 13:33:34
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-26 13:33:34