Soha nem voltam boldog egész életemben, bocsáss meg apám.
Én még soha nem voltam boldog életemben.
Örültem már dolgoknak, amire azt hihetném
Az volt a boldogság. De tudom, hogy nem.
Talán az lehet a boldogság ha a jövőképedben is látod
Ha tud állandósulni. Mikor látod a jövődet,
Benne a boldogságot okozókkal.
De bármi ami, jót okozott nekem.
Elhagyott engem, nem bírtam megtartani,
Zsarolt féltem is hogy elvesztem.
Ami meg is történt.
Be Isten lássa lelkem, igazán boldogtalan vagyok.
Mert a boldogtalanságot okozók,
Ők nem hagynak el, ők velem vannak
Nem engednek.
Az én is itt van velem.
Látom a jövőképemben is.
Ahogy akarom magam össze szedni úgy hullom szét.
Boldogtalan vagyok egész életemben.
Voltak pillanatnyi örömeim.
De mint mondtam ha megszűnnek.
Akkor félek, hogy megszűnnek.
Akkor nem lehetek boldog.
Ember nem lehet boldog.
De akkor elkeseredett sem.
Ez a boldogság talán.
Majd rakok én is.
Önvédelmi mosolyt az arcomra.
Be vagyok fordúlva.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-20 18:25:26
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-20 18:25:26