éden
tablettásborral veszi be a májvédő kapszulát
gyereket akar
azt hiszem megint elfelejtette a fogamzásgátlót
esélytelen terveink ellen
ritkán takarítunk nem mossuk meg az epret
a faház a lavór a vécépapír közös
érdemtelenségünk
egyedül hagyva az óriások okádta fekete erdőben
az undor a gyomor passzív ellenállása
az ellen amit úgyis meg kell enni - - -
2013
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-20 09:19:36
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-20 11:17:11