a gyerekeknek csak üres semmit adnak
és a csalók hidegvérrel kiterítik a nevetést
tenyerükön a világ folyása
az egész test köré csavarja fehérjeszövedékét
amit elvettek ne sajnáld lopj te is
kizsarolt becsület
nem másokat szeretsz hanem a másokét
nekem se elég senki nője
nek a sokfontos agancsok