prepubertás (jav.)
pisilni kell.
félek kimenni. nagyi horkol. nem önmaga.
papa hálósipkás manó, pénzeszsákot őriz, holnap
bocicsokit hoz. ufókról mesél, félek a vizsgálattól.
világít valami, sok szeme van, azt hazudják
tévétorony. házakat gyújt föl, lánggombócot
görget mint érett cseresznyéket a dombon.
világos. madarak győzik le a tücsköket.
szárnyat akarok.
találtam kartont.
tejesember kiabál, kukásautó brummog.
ma látok markolóskocsit, papa tudja hogy
szeretem.
fogok még felfedezni dinoszauruszt.
mintha helyettem lapoznának. képekkel együtt
fordulok. bármi lehetek. ha megnövök.
ha eleget alszom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-20 09:14:49
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-20 09:14:49