4 limerick
1.
Élt egy úr Balatonaligán.
Nem tudta, Gandalf vagy Szarumán.
De mágus volt, telente
a nyarat eltüntette.
Aztán csak pihent ott Aligán.
2.
Serdült egy nagy költő Csepelen.
Kerülte még a megváltó szerelem.
A tyúkja, kitrákotty,
azt mondta szimplán, hogy
"múzsáddal próbálkozz, ne velem!"
3.
Élt egy szolid úr Kentben.
S filózott: "Joker vagy Batman?
Vagy dr. Jakyll? Vagy Mr. Hyde?"
Végül nyitott egy kuplerájt.
S az úr madame lett Kentben.
4.
Szólt egy lány Kőbányán: "Szia!
Már látásból ismerlek, édes.
Tebenned van intelligencia.
Meg frankón komoly a beszéded.
Viszont azt nem vágom,
hadnagyom, huszárom,
mér pont neked agjam
pinámat féláron?
Inkább tartóztass le, szia!
Vagy futtass mostantól te, édes."
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-18 11:35:15
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-18 11:35:15