Kis éji terror
Ébren vagyok. Nyest,
azt hiszem nyest mászkál a tetőn.
Keresem esélyem. Közel kerülni hozzá,
ősi dolgokhoz wifivel.. Legbelül
holdkóros vagyok örökké
egy nagy háztetőn, s pillanatokkal
civódom. Eliszkolok. Talán a pillanat,
talán a Rouen-i nyest vagyok. (Majd
jönnek a szilvásváradi szarvasok.)
Idegen-szeretőm felém fordul. Álmodik.
Rendezem újra reinkarnációm,
belealszom valószínűleg megint.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-18 08:33:22
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-18 08:33:22