éjszakai úszás (jav.)
a homok lassan változtatja az alakját. észrevétlenül bekúszik a küszöb alatt. megül a padlórésekben. a falakon mélybíbor árnyékok. odakinn a levegő szinte vibrál. kávémat egy antik réz findzsában török módra főzöm. az emlékek szőnyegén akvarellpapír és festéktubusok szanaszét. a priccsen egy szál unalmas rózsa. valami meghatározhatatlan várakozásféle állapot hallgatásra kényszerít. bámulom az ecsetem. végül úgy döntök kivárom az éjjelt mikor a partról nem látni a tengert és úszom egyet. kimosódik pórusaimból a por. talpam árboccsúcsokat érint. ha kifeszíteném gyönyörű képet festhetnék a víz bőrére.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-12 17:58:26
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-12 17:58:26