Valami nagy nagy verset kéne írni (javított)
Verseknek, írásnak hazudom ezt:
A versírást talán. hol van a fogadalom:
Abbahagyom. még egy amit nem tartottam be már.
A semmiből értelmet teremtek neki,
Olyan fogásokat használok,
Ami tetszeni fog az olvasónak: hú,
Valami nagy csavart, valami furcsaságot,
Valami csúnyán beszélős igazságot,
Amit felkapkodnak, mit magot télen a cinkék,
Amiből részeket lehet kiemelni,
Olyat amit bizonyos élet ciklusokban lehet idézni,
Passzoljanak egymásba a szavak, rímeljen,
Mint ami rímel. hasonlatos legyen, mint ami hasonlít.
Valami nagy-nagy verset kéne írni.
Olyat ami helyes, vagy kifutón kecses,
Amiért fizet nekem száz millió forintot
Az Artistjus,
Olyan iparosat, adószámosat,
Amit be lehet vallani, ha vallani kell.
Amit a televízió Vers mindenkinek
Műsorban művész képekkel
Egy színész hazud el.
Amitől azonosul a néző
Saját kálváriájával,
És a végén a szerző fotóját
Teszik ki és elmegy a hang, csend van.
Akkor mindenki tudja aki érti:
Igen ő jó ember volt
Hiszen jobbak lettünk mi is tőle.
Igen én ezért csinálom:
A szobromat az engem szeretők főterére.
Hiszen én mindenki szobrát
Megformáztam már
Magamban szépre.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-08 07:25:31
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-08 07:25:31