Valami nagy nagy verset kéne írin
Versegnek írásnak hazudom ezt
A versírást talán hol van a fogadalom
Abbahagyom még egy amit nem tartottam be már
A semmiből értelmet teremtek neki
Olyan fogásokat használok
Ami tetszeni fog az olvasónak hú
Valami nagy csavart valami furcsaságot
Valami csúnyán beszélős igazságot
Amit felkapkodnak mit magot télen a cinkék
Amiből részeket lehet ki emelni
Olyat amit bizonyos élet ciklusokban lehet idézni
Passzoljanak egymásba a szavak rímeljen
Mint ami rímel hasonlatos legyen mint ami hasonlít
Valami nagy nagy verset kéne írin
Olyat ami helyes vagy kifutón kecses
Amiért fizet nekem száz millió forintot
Az Artist Just
Olyan iparosat adószámosat
Amit be lehet vallani ha vallani kell
Amit televízió Vers mindenkinek
Műsorban művész képekkel
Egy színész hazud el
Amitől azonosul a néző
Saját kálváriájával
És a végén a szerző fotóját
Teszik ki és elmegy a hang csend van
Akkor mindenki tudja aki érti
Igen ő jó ember volt
Hiszen jobbak lettünk mi is tőle
Igen én ezért csinálom
A szobromat az engem szeretők főterére
Hiszen én mindenki szobrát
Megformáztam már
Magamban szépre.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-07 10:38:42
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-07 10:38:42