elmebajtársak
az együttélés a kínok átültetése a másik emberbe
magzati vonásokat tükröz
ezen beidegződés kiiktatása társadalmi és egyéni érdek
az erkölcsi tevékenység
elbutuláshoz vezet
kétfejű torzszülött a képmutatás
az akarat gyengeség
a puritánok beteges szomjúsága írta a nyelőcső magatartáskódexét
a házasság nemi úton terjedő gyógyíthatatlan betegség
szövődménye az élet
az újranősülés nekrofil aktus
az embergyűlölet a szívműködés elernyedési szakasza
a szeretetet is pihentetni kell
a szadista csókja ingyen szájfeltöltés vörös rúzzsal
ujjaim kóros megnagyobbodása passzolna a nyelvdaganattal
ej pinokkió mibe dugtad az orrodat
2013
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-06 21:56:17
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-06 21:57:09