Április 23-án,
ötvenegy évvel ezelőtt
megfogtam a kezed.
A húsvét
tiszteletünkre fényeskedett.
El akartuk kerülni a
szeleburdiság látszatát is;
vártunk két évet kényszerűen,
amíg a kezed
kezembe simult.
És azóta nap mint nap
vagyunk egymásnak,
egymásnak vagyunk.