egyszer meg fogom érteni
jó téged nem látni
jó nem tudni rólad
jó nem szeretni téged
jó nem veled lenni
jó nem csókolni
jó nem ölelni
jó nem hallgatni
legjobb hogy másé vagy
de örülök neki hogy vagy
mégis lajstromba tart a leltár
védelmem alatt állsz
mint ahogy te védesz engem örökké
ez talán majd ha leszek olyan okos
egyszer meg fogom érteni
több a szerelemnél
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-04-23 22:58:52
Utolsó módosítás ideje: 2013-04-23 22:58:52