boszorkánykonyha
lefejezett gyönyör
a fehéren szétkent piros
málnalekvárnak megfelelsz
míg elég a kenyerem
tartóstermék embertelen fogyasztásra
naponta kést mártok beléd
lehet kritizálni hogy savanyú vagy
hogy megcsömörlöttem tőled
a szavatosság nem pótolja a szabatosságot
felszedtelek alád gyújtottam
idővel darabokra estél
külön minden ízedet szeretem
a korlátlan ideig
csak annyit jelent nem tudni mikor
a tető már penészes
2013
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-04-23 19:14:42
Utolsó módosítás ideje: 2013-04-23 19:14:42