tudod-e mi ez? - kérdezte
és elővette az exbarátja vadászfegyverét
hogy exbarátnőt csináljon belőlem
vagy hogy meglegyen a napi hatalomfitogtatás
vagy csak mert a brutalitás kedvcsináló
nála játéknak tűnik a szex és a puska is
egyik kezével tölt a másikkal simogat
sose tudni mikor sül el - - -