Bambmula vagy nem Menyus!
Nem vele vagy hanem mással.
Öröknek láttad a halandót.
Lemetszette szerelmük szőlejét,
Te hordtad ki belőle a venyigét.
Alkalmatlan vagy a feladatra.
„A lelkedet szerettem aztán a testedet,
Te pedig eldobta a testemet, de szereted
A lékemet” mondtad.
Könny nem hull vissza porból.