A harcot el kell kezdeni
Azt álmodtam az éjszaka
Kőműves vagyok Babilont misungolom
Jézus a kereszten
Pilátus a trónon
Nap az égen
Minden rendben
Tanította egy anya a gyermekeit
A buszmegállóban
Megállt mellettünk egy busz
Pont ott pufogott ki a gyerekekre
Gondoltam tanítsd csak őket
Hátha ők okosabbak lesznek
És legyőzik a kipufogó csöveket
Árulok én dísztárgyat éhezőknek
Csecse becsét több sebből vérzőeknek
Becsapottaknak igazságot
Hókusz Pók a Törp Papa
Hat pontos hevederre cseréld a toll záradat
Segítek megfogalmazni neked
A problémáinkat
Amíg a gázolaj ad enni Bio ételeket
Addig az egészséges nem ezen a bolygón terem
Nem érdekel be állok a sorba
Árulom majd én a szart és mérget a népnek
Hogy megkaphassalak téged
Ilyen aranyosnak és szépnek
Én nem a múlt nosztalgikus bánata vagyok
Hanem a jövő boldogságos reménye
Ha utamba állsz álljál félre
Ki ne merné támadni a gonoszt
Ki az aki gyáva velünk lenni
Nagy nap ez a mai
A harcot valakinek el kell kezdeni
Nos hát drága testvéreim
Új politikai pártot jelentek be
EGYÜTT A GONOSZ ELLEN!!!
Halálos küldetés ez
De az élet maga is az
Tudom lesz aki átveszi kezemből a zászlót ha bevégzem
Legalább az esélyt megadhassuk, hogy a születendő ártatlanság
Ne ily nyilvánvalóan gonosz világban éljen
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-04-17 10:02:02
Utolsó módosítás ideje: 2013-04-17 10:02:02