írj egy verset,
aztán tedd el másnapig.
majd vedd elő, szemezz vele,
míg a pillangóban meglátod a hernyót.
ha kellőképpen utálod már
mindazt, ami vagy, s ami lesz általad,
talán lehet belőled költő.
talán. talán akkor majd
kezdhetsz nagy betűvel gondolatot.
de minden versed
tedd el másnapig.