mechanikus(s)
néha egy becsületbeli ügy megköveteli hogy az ember beszennyezze
a kezét
pofánk különösen vastag vakolat
ami tetszés szerint átalakíthatja a belső teret
flexspace felülésrendszer
100 % rugalmassággal
éljen a kihalás a mindennapok tudománya
mi baj lehet míg a nők frissen mosott
rongyok
csak a filmek érintik meg őket
gyönyörűek de nem felelnek meg a célnak
egyforma körték és almák
kemények lételenek íztelenek
a hímek jobb híján egymással párosodnak
kiderült a guminők is mérgezőek
még egy hónap eltelhet mire az összeset kivonják a forgalomból
az eljárás gyorsított válóper a vásárlóktól
előre megfontolt feleséggyilkosság
harminc nappal elhalasztva
2013
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-04-16 21:45:42
Utolsó módosítás ideje: 2013-04-17 21:39:42