reggel kávé
csak legyél ott kicsit a felmosóvödörben
háttal hasalva az atom villanásnak
hogy ha a kisszobában dzsuvás a padló
felnyalassa magával mocskát a bánat
csak legyél ott minden apró kis zörejben
mikor kávét főznek az óvóházban
kiálts rám, mint a csésze - törötten
legyél ott minden unott kortyolásban
csak legyél ott kicsit a sarokba téve
a tűzhely mellé, piros nyelű partvis
legyél ott minden poros ígéretben
ha kiöntöd a szíved, feltöröljük azt is.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-04-16 21:40:17
Utolsó módosítás ideje: 2013-04-16 21:40:17