Költészet napján, 2013-ban
Lemaradok minden költészet napon,
süketen sétálok, futkosok vakon,
engem senki nem hív felolvasásra,
ismerem magam, így figyelek másra.
Égek most is, mint a kigyulladt párna
fejem alatt, egy hűvös éjszakára,
átgondolom, hogyan vehetnek észre;
nem figyelek semmire, csak a pénzre.
Cinikus így az életfelfogásom;
költészet napján is magamat látom,
pedig a versek olvasásra vannak,
hacsak egy olvas, megköszönöm annak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-04-15 00:01:40
Utolsó módosítás ideje: 2013-04-15 00:01:40