Kódorgó szél
hozzá jöttem
kőbe zárt agg anyámhoz
széllel kódorgok
sírkövek között fázva
gyűrött papírban
maréknyi mező szívemmel
kapszulákba zárva
múlt jelen
őszirózsák muskátlik
márványba rágott angyalkák
botladozom elfáradtam mint ő
virágágyás szélén ül
ősz tincseit igazgatja
meleg fuvallattal
halott virágaim ölébe rakom
mosollyal ölel
lágy szellővel simogat
szívembe költözik
jár mögöttem mint
kódorgó szél
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-04-12 06:15:29
Utolsó módosítás ideje: 2013-04-13 19:58:24