De jaj a lantal mi lessz
Néha mindig hullámzok mit a tenger
Jó kedvem van aztán rosszabb aztán nagyon rossz
Szépnek elfogadhatónak szörnynek
Okosnak átlagosnak butának
Jövőképesnek talán tragédiába száguldónak
Ördög irányítja a világot talán az Isten
Minden hullámzik ami hullámozhat
Minden nem igaz semmire
Ez is baj de annál még nagyobb baj hogy
Ellentétesen tágul a víz a többi anyaggal
Be gyújtja a vasat a víz fizika se csak jó
A kémia is alattomos én mégsem vagyok okos
Nem lehet mindenki sikeres
Csak a szem véreres
Úgy olvassátok a versemet
Fel vegyük -e a céghez Ferencet
Szappanosít minden
Pedig nem kellene ebből a látószögből
Folyton néznem a világot
Enyhén gondolok mostanában a dolgokra
Nem érdekel ami mindenben ott van
És én mindig szólni akarok
Az miatt amit te is tudsz meg mindenki tud
Csak semmit nem tudunk tenni ellene
Így hát mit tehetünk érte teszünk ha ellne nem megy
Könnyű annak akinek könnyű
És nehéz akinek nehéz
Olyan vagy amilyen voltál
Olyan leszel amilyen vagy talán
Ha minden igaz akkor az igazi áldozat a tettes
De hát hol igaz itt minden
Ahol szinte semmi sem igaz vagy az aminek látszik
Buta vagyok a szamár pedig iá zik
És el nem kezdünk mondatot
Ez a valami tele van hibákkal
A távkapcsolat pedig nem működik
A pénzköltésbán abban jó vagyok
Mars csokit is szeretem
És én vagyok a legjobb énekes
Mert az én utam a fényféle vezet
A lányok azok mindig jók nekem
Mert tetszik nekik az énekem
Közben a víz le tágította a hegyet a völgybe
Szakértők adják a témát körbe
A fatolvaj meg láncfűrészt ránt az öreg tölgyre
Aztán a sok kihasználatlan energia meg itt van a földbe
De jaj a lanttal mi lesz aki megénekli ezt
Betegség az igaz művészet
Oda adod érte mindened ne mi hasznod belőle
De csak az én fajtámnak
Mások jól megélnek bármiből amiben én tönkre megek
De jaj a lanttal mi lesz direkt nem rakok kérdőjelet
Legalább rólam el lehet mondani
Hogy nem voltam hibátlanul
Hibás
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-04-10 22:24:39
Utolsó módosítás ideje: 2013-04-10 22:24:39