Apró dolgok öröme
Akkora ötletet kaptam
Falat kellett bontani
Be emelhessék daruval
Raktam rá csipkés terítőt
Herendi porcelánokat
A szomszéd azt hitte zongora
Lakatosok kártyáztak
Niedermayer halban
Jónás osztott
Verset szavalt tökéletesen egy fiúcska
Rengettek a falak
De most nem a lányok szépségéről
Vagy a világ lényegéről
Hanem apró dolgok öröméről
Mikor végzett kizavarta a lányokat
Mint porcelán boltból az elefántokat
Ittam egy kávét le feküdtem aludni
Ha igazat akarok mondani
Nem kell hazudni
Fel húztam a redőnyt
Elvettem a létrát a padlástól
Szent Péter ajtajához támasztottam
Paradicsomot befőzni
Le hoztam
Nem lehet mindig virágzásban élni
Olyan rossz tud lenni a hervadás
Mégis elő kell tudjuk venni
Trezorból meztelen lelkünket
Ha jön az áldomás
Én is levettem ötletemről
A parádét az izmust a giccset a cicomát
Mert tudom, nincs más
Ki kell hintázni magunkból a súlyokat
Hasznunkra tudjuk pengetni a húrokat
Csak már nem tudjuk, hogy kell
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-04-09 18:44:28
Utolsó módosítás ideje: 2013-04-09 18:44:28