ahogy fent – úgy lent;
ahogy lent - úgy fent;
ahogy kint – úgy bent;
ahogy bent – úgy kint.
nincs semmi és nem
történik semmi,
mert lényegileg
ugyanaz van, ó
hermész triszmegisztosz;
csak a hazugság van
és a tudatlanság,
miközben lezajlik
az élet, ami se kint,
se bent – és mégis átfog